Formulare înscriere disertaţie:

Cerere înscriere
Declarație de autenticitate
Tema lucrare disertație
Referat lucrare de disertație


ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR SE VA FACE ON-LINE
 

EXAMENUL  DE DISERTAȚIE  SE  VA SUSȚINE  LA  FACULTATEA DE  MEDICINĂ  ȘI  FARMACIE  ÎN  SALA  M2:

1) MANAGEMENTUL  AFECȚIUNILOR  APARATULUI  LOCOMOTOR în data de 7 iulie 2021

2) MANAGEMENTUL  SERVICIILOR  DE  SĂNĂTATE în data de 8 iulie 2021

Programarea pe ore a absolvenților va fi afișată pe site-ul facultății înainte cu o zi de prezentare


1. Studentul masterand trebuie:

- să completeze cererea de înscriere (în format electronic word, sau listată și completată), să o semneze și să o trimită la coordonator;

- să predea la coordonator un CD care să conțină: lucrarea de disertație finală în format PDF + Declarația de autenticitate semnată în format PDF;

- să trimită on-line (în format PDF) la secretariat pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  copie după cartea de identitate, copie după certificatul de naștere și copie după certificatul de căsătorie (dacă e cazul). 

2. Coordonatorul vizează cererea de înscriere, completează referatul și tema lucrării și le predă la secretariat - Masterat, împreună cu CD-ul de la absolvent, unde va semna foaia de lichidare a absolventului.

3. Studentul masterand încarcă în format PDF lucrarea de disertație + Referatul privind lucrarea de disertație (completat și semnat de coordonator) pe platforma e-learning (Centrul de învățare UO) la disciplina Examen de disertație la Managementul serviciilor de sănătate / Examen de disertație la Managementul afecțiunilor aparatului locomotor, cu obligativitatea introducerii ”Declarației de autenticitate” , pe ultima pagina a lucrării.


NU se iau în considerare lucrările de disertație introduse în platformă și nici nu pot participa la examenul de disertație studenții masteranzi pentru care nu au fost depuse toate documentele la secretariat.

Perioada de depunere: 25.06.2021 - 02.07.2021

În cazul în care apar modificări datorate contextului epidemiologic de infecție cu COVID-19 vom actualiza datele menționate mai sus.