ASOCIAȚIA STUDENȚILOR STOMATOLOGI DIN ORADEA

Asociația Studenților Stomatologi din Oradea (A.S.S.O.) a luat ființă în iulie 2012 la inițiativa studenților de la specializarea Medicină Dentară din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea. Obiectivele principale ale acestei organizații reprezintă dorința de a avea o asociație proprie care să apere interesele studențești, să faciliteze participarea la numeroase proiecte studențești specifice la nivel național și internațional precum și să ofere posibilitatea desfășurării unor proiecte pe teme specifice medicinei dentare de mare anvergură.

Activități desfășurate în cadrul A.S.S.O.:

  1. Organizarea corului studenților de la specializarea Medicină Dentară și Tehnică Dentară în vederea susținerii unui concert de colinde având ca scop strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați.
  2. Desfășurarea unor activități specifice de profilaxie a cariei dentare adresate elevilor din ciclul primar și preșcolarilor într-un program intitulat ,,Zâmbet de copil. Prevenție și îngrijire”, realizat în colaborare cu ISJ Bihor, sub îndrumarea Ș.L. Dr. Dalai Camelia și Ș.L. Dr. Ignat-Romanul Ioana.
  3. Organizarea lunară a unor cercuri studențești de tip hands-on, ocazie cu care cadre didactice vor coordona activități practice cu studenții mediciniști pe diverse teme specifice.
  4. Încheierea unor parteneriate cu alte asociații studențești în vederea organizării unor proiecte comune (consultații stomatologice gratuite, cursuri, etc) și realizarea unor schimburi de experiență cu alte centre universitare într-un program numit Interdentis.
  5. Redactarea și editarea revistei studențești Oradent student.

În concluzie, considerăm că această asociație, deși este numai la început, are toate șansele să devină foarte puternică și implicată în toate activitățile din domeniu.

Contact:

Sentinţa civilă: nr. 74/A 03.07. 2012
Cod fiscal: 30422120
Corespondenţa: România, Oradea, C.P. 242, O.P. 1
Telefon: +4 (0) 755 740 749
Cont: RO66DAFB104100224208RO02 deschis la Bank Leumi România sucursala Oradea
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.