Anunț cu privire la cazarea în căminele Universității din Oradea

semestrul II, an univ. 2020/2021

 

Având în vedere contextul epidemiologic, în conformitate cu prevederile naționale și reglementările interne ale Universității din Oradea pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 în toate căminele studențești vor fi cazați maxim 3 studenți pe cameră.

 1. Studenții care au fost cazați în sem. I semnează un nou contract de cazare în perioada 22.02. – 26.02.2021, în intervalul orar 800– 1800, la administrația căminului unde sunt cazați.

Neactualizarea contactului de cazare atrage după sine excluderea din cămin începând cu data de 01.03.2021 și obligativitatea studentului de a preda camera și bunurile primite la cazare.

 1. Studenții care NU AU FOST cazați în sem. I sau care și-au întrerupt Contractul de închiriere înainte de 21.02.2021 și doresc cazare în cămine pe sem. II vor depune cerere de cazare și adeverință de la facultate (media anului precedent și forma de învățământ) și vor respecta procesul de cazare conform Regulamentului cadru de cazare. Repartizarea se va face de către Comisia de cazare pe universitate (CCU), conform criteriului academic și de istoricul de cazare al studentului.

Cererilor de cazare se pot depune începând cu data de 16.02.2021 la birou Prorector MSSS sau pe adresa de e-mail: secretar PMSSS Monica Ursu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau șef Serviciu Social, Adm. Mariana Filimon Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Pentru cazare în cămine, studenții vor prezenta următoarele documente la cazare: adeverință medicală (care să ateste că sunt clinic sănătoși și pot intra în colectivitate), aviz epidemiologic (medic familie), carte de identitate/pașaport, alte documente justificate pentru reduceri/scutiri/etc. (certificat de deces, adeverință părinte cadru didactic, adeverință centru plasament/ plasament familial, certificat medical persoane cu dizabilități, adeverință reprezentant student în Consiliul Facultății, etc.).

Studenții etnici români, bursieri ai statului român (BSR), români de pretutindeni și studenți CPNV (Cont propriu non-valutar) care nu se pot prezenta la cămine pentru a semna noul contract de cazare în perioada 22.02. – 26.02.2021, vor printa, completa, semna și scana contractul de cazare (Anexa 9.a) din Regulamentul cadru de cazare și îl vor expedia pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Contractul de cazare se va preda, în original, administratorilor în momentul în care studentul se va prezenta la cămine.

  În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație 162/17.09.2020 și a Hotărârea Senatului UO nr. 09/21.09.2020 în căminele Universității din Oradea vor fi cazați doar studenți de la facultățile:

 1. Arte
 2. Construcţii, Cadastru şi Arhitectură
 3. Geografie, Turism şi Sport
 4. Informatică şi Ştiinţe
 5. Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei
 6. Inginerie Energetică şi Management Industrial
 7. Inginerie Managerială şi Tehnologica
 8. Medicină şi Farmacie
 9. Protecţia Mediului

Pentru celelalte facultăți, care își desfășoară cursurile on-line, se asigură cazare în limita locurilor disponibile, după soluționarea cererilor de la facultățile menționate anterior.

Totodată vă aducem la cunoștință că este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile comune din cămine, dezinfectarea mâinilor și respectarea distanțării fizice și a normelor impuse de Universitate.