Examenul de admitere pentru programul de studii MEDICINĂ - se va susține sub formă de test grilă în data de 26 iulie 2022.

Examenul de admitere pentru programele de studii MEDICINĂ DENTARĂ, FARMACIE și MEDICINĂ II: ASISTENȚĂ MEDICALĂ GENERALĂ, BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE și RECUPERARE, NUTRIȚIE și DIETETICĂ, RADIOLOGIE și IMAGISTICĂ, TEHNICĂ DENTARĂ - vor susține sub formă de test grilă în data 27 iulie 2022

Atât în data de 26 cât și în 27 iulie 2022, intrarea în săli se va face începând cu ora 0800 și până la ora 0845  examenul fiind programat să înceapă la ora 0900

Listele cu candidații programați pe săli și locațiile sălilor, vor fi postate pe site-ul facultății în cursul zile de luni, 23 iulie 2022.

Comisia de admitere a facultății nu asigură colectarea telefoanelor mobile și a lucrurilor personale ale candidaților, din motive de siguranță epidemiologică, deci, candidații sunt rugați să nu vină la examen cu aceste obiecte și să le lase acasă.

La examen, candidații vor avea asupra lor doar Cartea de identitate (pașaportul), un pix și un marker de culoare albastră sau neagră. Intrarea în sălile de examen se face pe baza listelor nominale și a numărului de legitimație. Este interzisă intrarea în săli cu telefoane mobile, ceasuri electronice sau orice gadgeturi electronice.

Candidaților care susține examen din disciplina Chimie li se vor pune la dispoziție calculatoare.

RECOMANDĂM candidaților purtarea măștilor de protecție în sălile de examen.

Comisia de admitere FMF